Giriş yap
En son konular
Gülben Ergen-Oğuzhan Koç
Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından |~Lоve~|.
Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hâlâ
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu
Seni …
[ Okuma komple ]
Seni anmadım yola bakmadım hâlâ
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu
Seni …
[ Okuma komple ]
Yorum: 0
En iyi yollayıcılar
Apricot (339) | ||||
*su-perisi* (148) | ||||
victor (78) | ||||
|~Lоve~|. (15) | ||||
hero (11) | ||||
zeyzey00 (8) | ||||
BLUEANGEL (5) | ||||
NaZLı (4) | ||||
korsan (3) | ||||
kayisi güzeli (2) |
Anahtar-kelime
Göz Renginize Göre Kişilik Özelliğiniz
.°•. °•. °•. °•.AşkımBenimForum .•° .•° .•° .•°. :: »»-(¯`•.•´¯)->Burçlar ve Astroloji :: Burçlar ve Astrolojiyle İlgili Diğer Konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Göz Renginize Göre Kişilik Özelliğiniz
Mavi Gözlü Insanlar :
Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelismis olan, eli açik, degisimlerin kendilerini korkutmadigi kisilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapilari nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanirlar.
Siyah Gözlü Insanlar :
Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi,gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler.
Yesil Gözlü Insanlar :
Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. Kirici olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradilis da olmalarina ragmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayi bilirler.
Gözleri Ela Olanlar :
Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarina olabildigince çok düskün kisilerdir, gururlari kirildigi zaman asla ve asla aflari yoktur. Aslinda çok daha yumusak basli, daha anlayisli olmalari gerekmektedir.
Kahverengi Gözlü Insanlar:
Aslinda bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sirlarini açiklamalaridir. Dünyaya kapali gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kirikliklari yasamamalari realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardir.
Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelismis olan, eli açik, degisimlerin kendilerini korkutmadigi kisilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapilari nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanirlar.
Siyah Gözlü Insanlar :
Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi,gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler.
Yesil Gözlü Insanlar :
Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. Kirici olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradilis da olmalarina ragmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayi bilirler.
Gözleri Ela Olanlar :
Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarina olabildigince çok düskün kisilerdir, gururlari kirildigi zaman asla ve asla aflari yoktur. Aslinda çok daha yumusak basli, daha anlayisli olmalari gerekmektedir.
Kahverengi Gözlü Insanlar:
Aslinda bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sirlarini açiklamalaridir. Dünyaya kapali gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kirikliklari yasamamalari realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardir.
.°•. °•. °•. °•.AşkımBenimForum .•° .•° .•° .•°. :: »»-(¯`•.•´¯)->Burçlar ve Astroloji :: Burçlar ve Astrolojiyle İlgili Diğer Konular
1 sayfadaki 1 sayfası