.°•. °•. °•. °•.AşkımBenimForum .•° .•° .•° .•°.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PORTALA GİRİŞ
GİRİŞ YAP
.
Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Salı 25 Ağus. 2009 - 20:55 tarafından SeVDaYoLu

» Gülben Ergen-Oğuzhan Koç
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Keremcem - İmtihan
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:08 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Saat Kaç?
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:06 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» En Çok Beğendiğiniz Müzik Türü?
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:04 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Booom oyunu
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:03 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Üsteki üyenin avatarı mı?,nicki mi?,imzası mı? Güzel
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:00 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Bugün Moraliniz % Kaç?
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:55 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» |~Lоve~­|.
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:53 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Çapkın ..
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:49 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Vampir Temel..
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:48 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Yanan Ev ..
ETkiLeyiCi SöZLer3 Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:46 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Anket

En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?

ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcap75%ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 75% [ 3 ]
ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcap0%ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 0% [ 0 ]
ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcap25%ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 25% [ 1 ]
ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcap0%ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 4

Gülben Ergen-Oğuzhan Koç

Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hâlâ
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

Giden günlerim oldu
Seni …

[ Okuma komple ]

Yorum: 0

En iyi yollayıcılar
Apricot (339)
ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcapETkiLeyiCi SöZLer3 Voting_barETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 
*su-perisi* (148)
ETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_lcapETkiLeyiCi SöZLer3 Voting_barETkiLeyiCi SöZLer3 Vote_rcap 
victor (78)
­­|~Lоve~­|. (15)
hero (11)
zeyzey00 (8)
BLUEANGEL (5)
NaZLı (4)
korsan (3)
kayisi güzeli (2)

Anahtar-kelime

ETkiLeyiCi SöZLer3

ETkiLeyiCi SöZLer3 Empty ETkiLeyiCi SöZLer3

Mesaj tarafından Apricot C.tesi 20 Eyl. 2008 - 19:11

Seviyorum sevmenin acı verdiğini bile bile ama bi umut taşıyorum belki seven sevilir diye.

Aşkın gözü kördür,kime çarpar bilinmez,ilk aşkın ilk hatırası zihinlerden silinmez.

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın inan ki birtanem hergün yağmur yağardı.

Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

Hayat bir bisiklete benzer,pedal çevirmezsen düşersin.

Hayal dünyasında kahraman olan gerçek dünyada harcanır.

Gözümde tek damla yaş olsan seni kaybetmemek için ağlamazdım.

Sevginin bedeli kahır çekmekmi,mutluluğu uzaktan hayal etmekmi,umutsuz çaresiz hep tükenmekmi,sürüne sürüne ölüp gitmek mi ?

Hayat ölümle kumar oynama sanatıdır.

Ben seni ne yarınımı sayacak kadar çok,ne de geçmişimi silecek kadar az sevdim !

Sev seni seveni dağda çoban olsada,sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa da.

Su testisi su yolunda kırılırmış biliyorum birgün sende bu yolda kırılacaksın kötülük.

Kendini iyi bilen kötülere ne yararki benim iyiliğim.

Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın.

Sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güzelsin.

Sevmek sevdiğine sahip olmak değil o sevgiye layık olmaktır.

Üç kuruşluk birine beş kuruşluk değer verirsen o döner seni on kuruşa satar.

Sevmek senin seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir.

Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...

Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........

Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken Ipler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...

Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem...

Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..

Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim...

Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara

Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden ba$kasini gormeyen ben...

Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim..

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim.Yagmur olur üzerine yagarim.Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin

Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..............

Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan, sandal yapiyor, dereye birakiyorum. ister yuzsun, ister batsin, ister bir caliya takilsin o kagit sandal, hep derenin bir yerinde olucak biliyorum..
Apricot
Apricot
Admin
 Admin

Erkek
AşkımBenimForum :
Yaşamak=Sevmek;Sevmek=Paylaşmaktır.

http://askim.benimforum.org

- Similar topics