.°•. °•. °•. °•.AşkımBenimForum .•° .•° .•° .•°.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PORTALA GİRİŞ
GİRİŞ YAP
.
Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Salı 25 Ağus. 2009 - 20:55 tarafından SeVDaYoLu

» Gülben Ergen-Oğuzhan Koç
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Keremcem - İmtihan
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:08 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Saat Kaç?
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:06 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» En Çok Beğendiğiniz Müzik Türü?
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:04 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Booom oyunu
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:03 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Üsteki üyenin avatarı mı?,nicki mi?,imzası mı? Güzel
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:00 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Bugün Moraliniz % Kaç?
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:55 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» |~Lоve~­|.
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:53 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Çapkın ..
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:49 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Vampir Temel..
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:48 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Yanan Ev ..
Kırmızı Gülün Hikayesi Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:46 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Anket

En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?

Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcap75%Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 75% [ 3 ]
Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcap0%Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 0% [ 0 ]
Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcap25%Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 25% [ 1 ]
Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcap0%Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 4

Gülben Ergen-Oğuzhan Koç

Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hâlâ
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

Giden günlerim oldu
Seni …

[ Okuma komple ]

Yorum: 0

En iyi yollayıcılar
Apricot (339)
Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcapKırmızı Gülün Hikayesi Voting_barKırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 
*su-perisi* (148)
Kırmızı Gülün Hikayesi Vote_lcapKırmızı Gülün Hikayesi Voting_barKırmızı Gülün Hikayesi Vote_rcap 
victor (78)
­­|~Lоve~­|. (15)
hero (11)
zeyzey00 (8)
BLUEANGEL (5)
NaZLı (4)
korsan (3)
kayisi güzeli (2)

Anahtar-kelime

Kırmızı Gülün Hikayesi

2 posters

Kırmızı Gülün Hikayesi Empty Kırmızı Gülün Hikayesi

Mesaj tarafından victor Paz 2 Kas. 2008 - 20:43

Kırmızı Gülün Hikayesi 
Bir ülke varmış eskiden. Ve bu ülkede hiç ama hiç kırmızı gül yokmuş bütün güller beyaz renkteymiş. Bir de birbirini çok seven bir kız ve bir delikanlı varmış bu ülkede... Birbirlerine çok yakışıyorlarmış. Kız çok güzel delikanlı ise çok yakışıklıymış... 

Delikanlı bu kız için herşeyi yaparmış.. Kıza evlenme teklif etmiş. Kız ise bir şartla demiş. ''Bana kırmızı renkte bir gül getirirsen seninle evlenirim''. Delikanlı çok üzülmüş çünkü hiç kırmızı gül yokmuş. Beyaz güllerle dolu bir bahçeye gitmiş aramış ama yok... 

Sonra ordaki bir bülbüle derdini yanmış.. Bülbül dinlemiş genci... Ve en sonunda "Üzülme delikanlı, yarın buraya aynı saaatte gel ve kırmızı bir gül göreceksin onu al kıza götür, evlenin mutlu olun... Sen onu çok seviyorsun mutluluk hakkın" demiş. Çocuk biraz şaşkın ayrılmış ordan... 

Ertesi gün bahçeye gitmiş koskoca bahçe beyaz güllerle dolu yalnızca en ortada kıpkırmızı bir gül!! Delikanlı biraz şaşkın biraz heyecanlı, biraz mutlu koşup gitmi gülün yanına.. Ama gördüğü şeye gerçekten çok üzülmüş. Bülbül yerde ölü yatıyormuş.. Kendini gülün dikeniyle öldürmüş, kanından da kırmızı bir gül ortaya çıkmasını sağlamış genç delikanlı ve onun mutluluğu için.. 

Şimdi de yerde cansız yatıyormuş.. Delikanlı gülü alıp kızın yanına gitmiş.. Kız bu gülü gördüğü için çok sevinmiş ve delikanlıyla evlenmeyi kabul etmiş.. Bunun üzerine genç "Benimle evlenebilmen için bülbülün ölmesi mi gerekiyor du? " diyerek oradan ayrılmış ve bir daha hiç dönmemiş....
victor
victor

AşkımBenimForum :
Yaşamak=Sevmek;Sevmek=Paylaşmaktır.

Kırmızı Gülün Hikayesi Empty Geri: Kırmızı Gülün Hikayesi

Mesaj tarafından *su-perisi* Ptsi 3 Kas. 2008 - 11:40

üzücü bir olay.insanlar elindeki şeylerle yetinmeyi öğrenselerdi böyle olaylarla karşılaşılmazdı... Sad
*su-perisi*
*su-perisi*
Süper Moderatör
 Süper Moderatör

Kadın
AşkımBenimForum :
Yaşamak=Sevmek;Sevmek=Paylaşmaktır.

- Similar topics