.°•. °•. °•. °•.AşkımBenimForum .•° .•° .•° .•°.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PORTALA GİRİŞ
GİRİŞ YAP
.
Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Salı 25 Ağus. 2009 - 20:55 tarafından SeVDaYoLu

» Gülben Ergen-Oğuzhan Koç
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Keremcem - İmtihan
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:08 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Saat Kaç?
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:06 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» En Çok Beğendiğiniz Müzik Türü?
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:04 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Booom oyunu
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:03 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Üsteki üyenin avatarı mı?,nicki mi?,imzası mı? Güzel
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 18:00 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Bugün Moraliniz % Kaç?
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:55 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» |~Lоve~­|.
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:53 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Çapkın ..
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:49 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Vampir Temel..
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:48 tarafından ­­|~Lоve~­|.

» Yanan Ev ..
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Yeninn10Perş. 16 Tem. 2009 - 17:46 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Anket

En Sevdiğiniz Komedi Dizisi Hangisi?

Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcap75%Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 75% [ 3 ]
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcap0%Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 0% [ 0 ]
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcap25%Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 25% [ 1 ]
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcap0%Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 4

Gülben Ergen-Oğuzhan Koç

Perş. 16 Tem. 2009 - 18:11 tarafından ­­|~Lоve~­|.

Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hâlâ
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
susmanda yeterdi son vermem için hayatıma
Tüm güllerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa
Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gönlüm arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni görmeden
Zaman geçiyor bekliyorum bak

Giden günlerim oldu
Seni …

[ Okuma komple ]

Yorum: 0

En iyi yollayıcılar
Apricot (339)
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcapAnlamlı Laf Vurucu Sözler Voting_barAnlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 
*su-perisi* (148)
Anlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_lcapAnlamlı Laf Vurucu Sözler Voting_barAnlamlı Laf Vurucu Sözler Vote_rcap 
victor (78)
­­|~Lоve~­|. (15)
hero (11)
zeyzey00 (8)
BLUEANGEL (5)
NaZLı (4)
korsan (3)
kayisi güzeli (2)

Anahtar-kelime

Anlamlı Laf Vurucu Sözler

3 posters

Anlamlı Laf Vurucu Sözler Empty Anlamlı Laf Vurucu Sözler

Mesaj tarafından *su-perisi* C.tesi 15 Kas. 2008 - 17:21

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela, O daha az severse kırılırsın Ve zaten genellikle o daha az sever seni Senin onu sevdiğinden… Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin... Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

Tutamayacağım sözler vermem Adımlarımda 'kim ne der'diye düşünmem Basit kişilerle polemiğe girmem Dünyada kimse üzülsün istemem Bazı asla affedemem Acıyı tanıdığım için,kimseye çektirmem Cesaretsizliği 'gurur'la örtmem Yalan ve taktiklerle uğraşmayın,yemem! Dostlarıma laf ettirmem Tutkularım var, vazgeçemem! Gidiosa eğer,çok özlesem bile dön demem, Güvenmedikçe sevemem, Ağır geliosa bunlar, firar serbest, üstelemem..Bazen çok severim ama söylemem

En son *su-perisi* tarafından Ptsi 17 Kas. 2008 - 17:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
*su-perisi*
*su-perisi*
Süper Moderatör
 Süper Moderatör

Kadın
AşkımBenimForum :
Yaşamak=Sevmek;Sevmek=Paylaşmaktır.

Anlamlı Laf Vurucu Sözler Empty Geri: Anlamlı Laf Vurucu Sözler

Mesaj tarafından BLUEANGEL Ptsi 17 Kas. 2008 - 16:49

yaa çok beğendim bu yazılanları.ağzınıza dilinize yüreğinize sağlık
BLUEANGEL
BLUEANGEL